نتایج جستجو برای عبارت :

طرز تهیه چند مدل مارمالاد و مربا

چگونه یک مارمالاد گلابی خوش رنگ و لعاب درست کنیم؟
اگر تا به حال از میوه گلابی مربا و یا مارمالاد درست نکرده اید، توصیه میکنم حتما یکبار امتحان کنید و از طعم و عطر این میوه خوشمزه لای نان و کیک لذت ببرید.
مواد لازم مارمالاد  گلابی
شکر : 1.5 کیلوگرم
ژلاتین :3 ورق
گلابی :3 کیلو گرم
وانیل :1 قاشق چایخوری
آبلیمو : نصف استکان

ادامه مطلب
مربا شاه توت
شاه توت درختی گلدار از خانواده توت است که عمری طولاتی دارد. رنگ میوه شاه توت ارغوانی یا قرمز تیره است و مزه ی ترش، شیرین و مطبوع دارد. خواص شاه توت بسیار زیاد
 است و از جمله آن می توان به پتاسیم، منگنز و منیزیم اشاره کرد. این میوه سرشار از آنتی اکسیدان بوده و کم کالری است. این میوه  به صورت خام و پخته به شکل مارمالاد و 
مربا مصرف می شود. مصرف شاه توت برای رفع خستگی های ناشی از فعالیت های فکری بسیار توصیه می شود. با انواع توت میشود مرب
 
اگر تا به حال از میوه گلابی مربا و یا مارمالاد درست نکرده اید، توصیه میکنم حتما یکبار امتحان کنید و از طعم و عطر این میوه خوشمزه لای نان و کیک لذت ببرید.
مواد لازم مارمالاد گلابیشکر : 1.5 کیلوگرمژلاتین :3 ورقگلابی :3 کیلو گرموانیل :1 قاشق چایخوریآبلیمو : نصف استکان
 
ادامه مطلب
مارمالد چیست؟؟
مارمالاد نوعی مربای ژله مانند تلخ وشیرین است که به ویژه درانگلستان سرسفره صبحانه بانان وکره یاخامه خورده می شود. این مرباازآب وپوست مرکبات درست می شود. درست کردن آن قدری وقت می گیرد، ولی آسان وبسیارباصرفه است.بیشترعطروتلخی مارمالاد ازرویه رنگی پوست میوه است. برای گرفتن تلخی این رویه می توان آن رابایکی دوآب جوشاند وسپس دردیگ مارمالاد ریخت؛ ولی توجه داشته باشید که مارمالاد بدون تلخی ماند زندگی پادشاهان قصه هاپرشیرین وملال
مارمالاد نوعی فرآورده کنسروی است که از میوه و شکر تهیه شده و معمولا عاملی مانند ژلاتین برای ژله ای شدن به آن اضافه می‌کنند. در فرهنگ انگلیسی و آمریکایی، مارمالاد اغلب به نوعی کنسرو اطلاق می‌شود که از پرتقال یا سایر انواع مرکبات، زرد آلو، هلو، شلیل و … است.
این واژه اولین بار در سال ۱۴۸۰م به واژه نامه کشور انگلستان وارد شد. اصل این واژه اسپانیایی است و به معنی کنسرو قابل نگهداری است که از میوه تهیه می‌شود. در ادامه قصد داریم طرز تهیه مارمال
 
مارمالاد نوعی فرآورده کنسروی است که از میوه و شکر تهیه شده و معمولا عاملی مانند ژلاتین برای ژله ای شدن به آن اضافه می‌کنند.
مواد لازم
2 کیلوگرم زرد آلو
500 گرم شکر
2 ورق ژلاتین
دستور العمل‌
زردآلو را از هسته جدا و آن را چرخ کرده و یا درون دستگاه غذاساز بیاندازید.
سپس شکر را روی زردآلو می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم.
2 تا 3 ساعت بماند تا شکر کمی آب شود.
این مایه را در ظرف لعابی می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم و گاهی هم می‌زنیم تا مارمال
مربا یا لیچار یا رچل یا ریچل از پختن میوه با شکر به دست می‌آید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری می‌شود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی می‌ماند. از پکتین طبیعی یا مصنوعی و عسل هم می‌توان به عنوان افزودنی استفاده کرد.
خیلی آسان مربای توت فرنگی بپزید کسانی که توت فرنگی دوست دارند، حتما اهل مربای توت فرنگی هم هستند. اگر شما هم از طرفداران مربای توت فرنگی به شمار می روید، می توانید ساده ترین روش پخت و تهیه مربای توت فرنگی در خانه را این
مربا زردآلو از قدیمی‌ترین مربا‌هایی است که افراد به پخت آن اقدام می‌کرده اند. زردآلو میوه‌ای شیرین است و مربای تهیه شده از آن نیز کاملا شیرین و خوشمزه است. این مربا را افراد زیادی دوست دارند و کودکان نیز به مصرف آن علاقه نشان می‌دهند. این مربا را به دو شیوه با هسته و بدون هسته می‌توان در منزل تهیه نمود.
 
در دستور پخت مربا می‌توان از زردآلو بدون هسته استفاده کرد و در صورت تمایل افراد می‌توانند مقداری مغز هسته زردآلو نیز به آن اضافه کنند. ا
به گزارش سایت تفریحی چفچفک برگرفته از بیوته : یکی از فعالیت های هنری زیبا و متفاوت که تغییرات اساسی در آشپزخانه ایجاد می کند ، تزیین شیشه مربا و ترشی است. برای تزیین یخچال عروس نیز می توانید شیشه مرباها را تزیین کنید . در این بخش از دنیای مد  شما را با مرحله به مرحله تزیین شیشه ترشی و مربا آشنا می کنیم.
وسایل مورد نیاز برای تزیین شیشه مربا و ترشی
ادامه مطلب
مربا زرشک یکی از انواع مرباهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است که مانند انواع مرباها به عنوان صبحانه یا میان وعده سرو می شود. این مربا طعمی ملس دارد و می توانید آنرا به همراه خامه ، کره یا پنکیک صبحانه سرو کنید.
با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید یک شیشه مربا تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری مربا زرشک تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
مواد لازم مربای زرشک
آب ۵ لیوان
زرشک تازه ۱ کیلو
طرز تهیه مربا آلبالو خانگی بدون شکرک و کپک
تابستان، فصل میوه‌های خوشمزه است. شما در این فصل می توانید با میوه های خوشمزه، مربا درست کنید. یکی از مرباهای محبوب که می توانید در منزل تهیه نمایید، مربای آلبالو است. در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه مربا آلبالو خانگی بدون شکرک و کپک را به شما آموزش دهیم؛ با ما همراه باشید.

ادامه مطلب
مربا زرشک یکی از انواع مرباهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است که مانند انواع مرباها به عنوان صبحانه یا میان وعده سرو می شود. این مربا طعمی ملس دارد و می توانید آنرا به همراه خامه ، کره یا پنکیک صبحانه سرو کنید.
با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید یک شیشه مربا تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری مربا زرشک تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
مواد لازم مربای زرشک
آب ۵ لیوان
زرشک تازه ۱ کیلو
نکاتی مهم و کلیدی برای تهیه مربا
مرباهای خانگی بیشتر و بیشتر مرسوم می شوند هنگامی که شما آن را می چشید،در برابرش غیر قابل مقاومت می شوید. تهیه مرباهای خودتان در خانه مزایای بسیاری دارد اول، شما می توانید مقدار قند اضافه شده به میوه را کنترل کنید و سپس، مطمئن هستید که هیچ مواد افزودنی ای در آن وجود ندارد و مهمتر از همه، شما می دانید که مربایتان از میوه تهیه شده است. اما ساخت مربای خوشمزه می تواند برخی از مشکلات را داشته باشد، بنابراین در این ب
نکاتی مهم و کلیدی برای تهیه مربا
مرباهای خانگی بیشتر و بیشتر مرسوم می شوند هنگامی که شما آن را می چشید،در برابرش غیر قابل مقاومت می شوید. تهیه مرباهای خودتان در خانه مزایای بسیاری دارد اول، شما می توانید مقدار قند اضافه شده به میوه را کنترل کنید و سپس، مطمئن هستید که هیچ مواد افزودنی ای در آن وجود ندارد و مهمتر از همه، شما می دانید که مربایتان از میوه تهیه شده است. اما ساخت مربای خوشمزه می تواند برخی از مشکلات را داشته باشد، بنابراین در این ب
در مطلب زیر چند نکته اساسی و مهم وجو دارد بنابراین در مطلب زیر چچندین نکته آشپزی مهم و کاربردی مهم رو براتون گذاشتم این نکات در آشپزی حرفه ای بسیار مهم و اساسیت.
چرا مربا بعد از پخت تغییر رنگ می دهد؟اگر آب مربا به اندازه باشد مربا به هیچ وجه تغییر رنگ نمی دهد. در پایان پخت مربا یک دوم قاشق چایخوری جوهر لیمو را در یک قاشق سوپ خوری آب حل کنید و روی مربا بریزید.

ادامه مطلب
آلو سیاه یکی از انواع آلوها و از خانواده شلیل و هلو می باشد که دارای طعم و مزه خاص بوده و غنی از مواد معدنی و ویتامین هاست؛ از این میوه در تهیه مربا، نوشیدنی و مارمالاد استفاده فراوانی می کنند در این آموزش قصد داریم شربت آلوسیاه را آموزش دهیم.

ادامه مطلب
طرز تهیه هات‌چاکلت
هات چاکلت یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی‌های کافی‌شاپی در تمام فصول سال است. با این‌همه وقتی در مورد هات چاکلت یا شکلات  داغ صحبت می‌کنیم سرمای زمستان بیشتر به دل‌مان می‌چسبد. فرق هات چاکلت یا همان شکلات داغ را با کاکائوی داغ می‌دانید؟ این را به آن خاطر می‌گوییم که در بسیاری از کافی‌شاپ‌ها به جای شکلات داغ، یک فنجان کاکائو داغ به دست شما می‌دهند و شما تصور می‌کنید که دارید هات چاکلت نمی‌خورید و یک جای کار می‌لنگ
شکوفه های بهارنارنج رو سه بار بجوشونید،هر بار هفت تا هشت دقیقه بعداز هربار جوشوندن آبکش کنید وبلافاصله توآب سردبریزید(این آب سرد باعث میشه بعدا درحین پخت مربا، شکوفه ها جمع نشه و صاف بمونه) و در هربار جوشوندن،دو ق آبلیمو هم بهش اضافه کنید.

ادامه مطلب
دستور پخت مربای توت فرنگی قرمز و خوشمزه
مواد لازم مربای توت فرنگی قرمز و خوشمزه    500 گرم توت فرنگی    600 گرم شکر    1 قاشق غذاخوری آبلیمو    1/3 استکان آبمراحل تهیه مربای توت فرنگی قرمز و خوشمزه   
همه مواد رو به‌غیر آب با هم مخلوط کرده و به مدت 8_10 ساعت کنار میزاریم
تا توت فرنگی آب اندازه اگه آبش کافی بود آب اضافه نکنید اگه کم بود 1/3
استکان آب اضافه کنید بعد به روی اجاق اجاق منتقل کرده و با شعله ملایم
میزاریم تا مربا جا بیافته    برای اینکه
مواد لازم لوبیا پلو
برنج :4 پیمانه
گوشت ران گوسفندی : 400 گرم
پیاز ریز خرد شده : 1 عدد بزرگ
لوبیا سبز خرد شده : 500 گرم
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
زرد چوبه : 1 ق مربا خوری
دارچین : 1 ق مربا خوری
پودر کاری : 1 قاشق مربا خوری
پودر زعفران : 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه : 1 قاشق چایخوری
نمک : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم
کره یا روغن حیوانی :به اندازه لازم


ادامه مطلب
مواد لازم برای خورشت فسنجانمغز گردو ی آسیاب شده 500 گرمگوشت مرغ تکه شده به تعداد افرادرب انار 1 پیمانه معادل 300 گرمشکر 3 تا 4 قاشق غذا خوریآب لیمو 3 ق غفلفل1 قاشق مربا خورینمک 1 قاشق مربا خوریرب گوجه فرنگی 1 الی 2 ق غ سر صافپیاز رنده شده1عدد متوسط
ادامه مطلب
چگونه یک مربا آلبالو  بدون شکرک و کپک درست کنیم؟مربای آلبالو یکی از محبوب ترین انواع مرباهاست که در وعده صبحانه بسیار مصرف میشود و حتی و در برخی شهرها با برخی غذاها خورده می شود. برای درست کردن مربای آلبالوی خوش رنگ و خوشمزه فقط کافیست دستور تهیه زیر رو دنبال کنید.
ادامه مطلب
 
 
مربای به یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین انواع مرباهاست. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه مربای به را آموزش دهیم.
مواد لازم
1 کیلوگرم به
750 گرم شکر
1 قاشق سوپ خوری سوپخوری آبلیمو
1 قاشق سوپ خوری هل (دانه‌های هل را نکوبیده استفاده می‌کنیم)
دستور العمل‌
به‌ها را چهار قسمت می‌کنیم و تخم و قسمت سفت وسط به را در می‌آوریم و پوست می‌کنیم. (به را با پوست نیز مربا می‌کنند)
بعد به را به شکل قاچ پرتقال خرد می‌کنیم و آن‌را می‌شوییم و در ظرف می‌
مربای البالو
 
 
 
مواد لازم برای تهیه مربای آلبالو به شرح زیر است:
آلبالو: 1 کیلو شکر: 1/5 کیلو آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری وانیل: در صورت تمایلتهیه مربای آلبالومربای آلبالو را نیز مانند مربای توت فرنگی آماده می کنیم فقط برای هر یک کیلو آلبالو تقریباً 5/1 کیلو شکر لازم است به شرط آنکه آلبالوی خراب نداشته باشد. ابتدا آلبالوها را شسته و تمیز می کنیم.بعد یک ظرف پیرکس آماده کرده و هسته آلبالو را از آن خارج کرده داخل ظرف می ریزیم (یا با هسته گیر یا اینکه آل
 
 
آلو خشک که معروف به آلو بخارا است در دسته خشکبار قرار می‌گیرد. این خشکبار از خشک کردن آلو به دست می‌آید. حدود 2000نوع آلو در سراسر جهان وجو دارد. شهر خرو مرکز تامین و پرورش آلو بخارا در ایران است.
آلو ظاهری گرد و گوشتی دارد، این میوه ی آبدار و شگفت انگیز فاقد چربی و سرشار از ویتامین است. آنتی اکسیدان فراوانی در برگه آلو بخارا وجود دارد به حدی که محققان مقدار این آنتی اکسیدان ها را برابر با آنتی اکسیدان های موجود در بلوبری می‌دانند.
گروهی
طرز تهیه ساده ترین و بهترین روش پخت خورشت فسنجان
مواد لازم برای خورشت فسنجان

مغز گردو ی آسیاب شده 500 گرم
گوشت مرغ تکه شده به تعداد افراد
رب انار 1 پیمانه معادل 300 گرم
شکر 3 تا 4 قاشق غذا خوری
آب لیمو 3 ق غ
فلفل1 قاشق مربا خوری
نمک 1 قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی 1 الی 2 ق غ سر صاف
پیاز رنده شده1عدد متوسط
 
 
ادامه مطلب
کولیک یا نفخ دوره نوزادی بسیار شایع بوده وناشی از سردی گوارش نوزاد  میباشد. علائم آن به این شکل است که نوزاد به طور متناوب به خود می پیچد ،قرمز میشود وگریه میکند،شکمش متورم ونفاخ میگردد وگاز معده روده زیاد دفع میکند ویا حتی آروغ زیاد میزند،البته اگر نوزاد آروغ بزند یا دفع گاز داشته باشد علائم ناراحتی وی کمتر میشود ویا رفع میگرددوهرچند دقیقه یکبار  این علائم شروع میشود ودر شب ها شدت بیشتر است. وهمچنین وقتی نوزاد تازه شیر خورده وسیر است این
مواد لازم
هویج رنده شده
شکر
هل یا وانیل
خلال بادام و پسته (در صورت دلخواه)
دانه ی به یا ژلاتین
 
روش
هویج را با شکر به صورت چشمی! ترکیب کردم در حدی که نه شکر زیاد باشه نه کم (موقع پخت مربا هم باز بهش شکر اضافه کردم) چند ساعت رفت داخل یخچال
بعد از چند ساعت بهش یه لیوان آب اضافه کردم +دانه به که داخل کیسه ی خالی شده ی چایی کیسه ای ریخته و با نخش بسته بودمش + دانه های هل (اگه طمع دانه های هل را موقع سرو مربا دوست ندارید می تونید اون را هم داخل یه کیسه بری
مواد لازم
هویج رنده شده
شکر
هل یا وانیل
خلال بادام و پسته (در صورت دلخواه)
دانه ی به یا ژلاتین
 
روش
هویج را با شکر به صورت چشمی! ترکیب کردم در حدی که نه شکر زیاد باشه نه کم (موقع پخت مربا هم باز بهش شکر اضافه کردم) چند ساعت رفت داخل یخچال
بعد از چند ساعت بهش یه لیوان آب اضافه کردم +دانه به که داخل کیسه ی خالی شده ی چایی کیسه ای ریخته و با نخش بسته بودمش + دانه های هل (اگه طمع دانه های هل را موقع سرو مربا دوست ندارید می تونید اون را هم داخل یه کیسه بری
نکاتی مهم و کلیدی برای تهیه مربا
مرباهای خانگی بیشتر و بیشتر مرسوم می شوند هنگامی که شما آن را می چشید،در برابرش غیر قابل مقاومت می شوید. تهیه مرباهای خودتان در خانه مزایای بسیاری دارد اول، شما می توانید مقدار قند اضافه شده به میوه را کنترل کنید و سپس، مطمئن هستید که هیچ مواد افزودنی ای در آن وجود ندارد و مهمتر از همه، شما می دانید که مربایتان از میوه تهیه شده است. اما ساخت مربای خوشمزه می تواند برخی از مشکلات را داشته باشد، بنابراین در این ب
نکاتی مهم و کلیدی برای تهیه مربا
مرباهای خانگی بیشتر و بیشتر مرسوم می شوند هنگامی که شما آن را می چشید،در برابرش غیر قابل مقاومت می شوید. تهیه مرباهای خودتان در خانه مزایای بسیاری دارد اول، شما می توانید مقدار قند اضافه شده به میوه را کنترل کنید و سپس، مطمئن هستید که هیچ مواد افزودنی ای در آن وجود ندارد و مهمتر از همه، شما می دانید که مربایتان از میوه تهیه شده است. اما ساخت مربای خوشمزه می تواند برخی از مشکلات را داشته باشد، بنابراین در این ب
طرز تهیه برنج آبکش و برنج دمی
برنج آبکش کردن، ممکن است سخت و وقت‌گیر به نظر بیاید اما با دانستن چند نکته اساسی می‌توانید به راحتی آن را آماده کنید و لازم نیست نگران خوب از آب درآمدن آن برای مهمانی‌ها باشید. نکات و طرز تهیه برنج آبکش را در ادامه بخوانید.
مواد لازم چلو ساده آبکشی
برنج خام 2 پیمانه
آب ولرم 4 پیمانه
کره 25 گرم
روغن مایع 5 قاشق غذا خوری
نمک برای خیس کردن 1 قاشق مربا خوری
نمک برای پخت 1/2 قاشق مربا خوری

ادامه مطلب
طرز تهیه ساده ترین و بهترین روش پخت خورشت فسنجان
مواد لازم برای خورشت فسنجان

مغز گردو ی آسیاب شده 500 گرم
گوشت مرغ تکه شده به تعداد افراد
رب انار 1 پیمانه معادل 300 گرم
شکر 3 تا 4 قاشق غذا خوری
آب لیمو 3 ق غ
فلفل1 قاشق مربا خوری
نمک 1 قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی 1 الی 2 ق غ سر صاف
پیاز رنده شده1عدد متوسط

 
ادامه مطلب
 
اولین مربای آلبالوی عمرم :دی 
این اولین مربایی آلبالویی است که تونستم بپزم و تهیه کنم !
البته اینم بگم که متاسفانه نه اونقدر متاسفانه ولی خب بدلیل وجود دخالت های آشپز گونه برادر گرامی :|
شیرینی مربا یه کوچولو به دل من نیست :|:)) (همون داستان آشپز که دو تا شد و اینا ) 
یادمه مادرم وقتی آلبالو تهیه میکرد به یک کیلو دو کیلو راضی نمیشد ۴ _۵ کیلو مربا آلبالو می پخت !
یادش بخیر  ما هم می اومدیم کمکشون (تو هسته گرفتن ) .
یادمه بین همسایه و دوست و آشنا گاهی (
مربا  از پختن میوه با شکر به دست می‌آید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری می‌شود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی می‌ماند. از پکتین طبیعی یا مصنوعی و عسل هم می‌توان به عنوان افزودنی استفاده کرد
 مربا آلبالو
مربای گل رز
مربای به
1-چگونه یک مربا آلبالو  بدون شکرک و کپک درست کنیم؟
مربای آلبالو یکی از محبوب ترین انواع مرباهاست که در وعده صبحانه بسیار مصرف میشود و حتی و در برخی شهرها با برخی غذاها خورده می شود. برای درست کردن مربای
شیرینی دوقلو، مناسب‌ترین شیرینی خشک برای عصرانه است که با مارمالاد درست می‌شود.
  
شیرینی‌های خانگی گزینۀ خوبی برای  عصرانه در کنار چای یا قهوه هستند. درست است که تهیۀ شیرینی در منزل کمی  وقت‌گیر است و حوصله می‌خواهد، ولی به زحمتش می‌ارزد. شیرینی دوقلو یکی از شیرینی‌های خوش‌طعمی است که می‌توان آن را به‌سادگی در منزل تهیه کرد.
مواد لازم:
تخم‌مرغ: یک عدد
عسل: یک قاشق غذاخوری
شکر: یک‌دوم پیمانه
آرد سفید: یک و سه‌چهارم پیمانه
کره: 100 گرم
س
مربای زردآلو یک مربای خوش عطر و طعم است که طرز تهیه ی آسانی هم دارد. صرف این مربا برای صبحانه بسیار دلچست خواهد بود. در این بخش طرز تهیه مربای زردآلو را برای شما آموزش داده است. با ما همراه شوید تا آن را فراگیرید
خواص زردآلو :
*. پوست هایی که خیلی خشک هستند چند برگه خشک زردآلو را در روغن زیتون خیس نموده سپس کوبیده بصورت ماسک روی پوست صورت بگذارید.برای ترک دست و پا از ترکیب برگه زردآلو که در روغن بادام زمینی خیسانده استفاده شود.برای رفع چروک صورت
مواد لازم مربای سیب:2 عدد سیب1 ج شکر دانه ریز2 قاشق غذاخوری آب لیمو1 چوب دارچین
طرز تهیه مربای سیب:
یک بشقاب کوچک را درون فریزر خود قرار دهید. پوست هسته ، و تقریباً سیب های خود را در قطعات to "تا 1" خرد کنید.سیب ها را با یک فنجان آب در یک قابلمه تهویه سنگین یا ماهیتابه سس را روی حرارت متوسط ​​و متوسط ​​ترکیب کنید. بیفزایید ، گاهی اوقات هم بزنید و بپزید تا میوه حساس شود و حدود 15 دقیقه پودر آن مخلوط شود.شکر را اضافه کنید ، گرما را به متوسط ​​کاهش دهی
به گزارش سایت تفریحی چفچفک برگرفته از بیوته : یکی از فعالیت های هنری زیبا و متفاوت که تغییرات اساسی در آشپزخانه ایجاد می کند ، تزیین شیشه مربا و ترشی است. برای تزیین یخچال عروس نیز می توانید شیشه مرباها را تزیین کنید . در این بخش از دنیای مد  شما را با مرحله به مرحله تزیین شیشه ترشی و مربا آشنا می کنیم.
وسایل مورد نیاز برای تزیین شیشه مربا و ترشی
همچنینین بخوانید:
تصاویر جذاب و دیدنی روز4
تصاویر جذاب و دیدنی روز
ظرف شیشه ای ساده مربا
رنگ شیشه ای
مربا توت فرنگی
مربای توت فرنگی یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین انواع مرباهاست و رنگ بی‌نظیر آن حس چشایی همه را به شدت تحریک می‌کند.حتما باید برای تهیه این مربای خوشمزه، 
هرچه زودتر دست به کار شوید و ترجیحا توت‌فرنگی‌های تازه و سفت را برای مربا انتخاب کنید تا بعد از پخت خیلی له و بدشکل نشوند.
وب سایت سر آشپز پاپیون: مربای توت فرنگی یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین انواع مرباهاست و رنگ بی‌نظیر آن حس چشایی همه را به شدت تحریک می‌کند.
حتما
 
طرز تهیه پیتزای شکلات
پیتزای شکلات یکی از محبوب ترین خوراکی های کودکان است که می توان آن را به جای صبحانه ، میان وعده و دسر میل کرد. با مجله خبری پارس مایهمراه باشید تا طرز تهیه این پیتزای خوشمزه را بیاموزید.
مواد موردنیاز:
برای 4 نفر
خمیر پیتزا
یک عدد

شکر
به اندازه دلخواه

وانیل شکری
1/2 قاشق چای چای خوری

شکلات رنده شده سفید
به اندازه دلخواه

شکلات رنده شده تلخ و شیری
به اندازه دلخواه

مارمالاد توت فرنگی 
3 قاشق غذا خوری

مارشملو 
به اندازه د
 
مربای کدو حلوایی یکی از مرباهایی است که معمولا مادربزرگ‌ها برای خانواده تهیه می کردنند. در این مقاله طرز تهیه مربای کدو حلوایی را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم
2 کیلوگرم کدو حلوایی
⅓ قاشق چایخوری جوهر لیمو
2 تا 3 لیوان آهک سفید
1 قاشق مرباخوری دانه هل
10 تا 12 لیوان آب
3 کیلوگرم شکر
دستور العمل‌
کدو را پس از شستن پوست گرفته و به صورت ورقه‌هایی که قطر آن حدود 1.5 سانتی‌متر باشد در می‌آوریم.
با قالب شیرینی‌های ریز، آن را قالب زده و یا
 
مربای بهار نارنج یکی از لطیف‌ترین و مطبوع‌ترین مرباهاست که باید در پخت آن دقت بیشتری به کار برد تا نتیجه مطلوب بدست آورید.
مواد لازم
250 گرم شکوفه بهار نارنج
500 گرم شکر
2 پیمانه آب برای تهیه شهد
¼ قاشق چایخوری آبلیمو
دستور العمل‌
شکوفه‌های بهار نارنج را چندین مرتبه با آب سرد بشویید تا گرد و خاک آن گرفته شود.
شکوفه‌ها را در ظرف مناسبی بریزید و به همراه آب به مدت 0 تا 15 دقیقه بجوشانید تا تلخی آن از بین برود.
پس از جوشیدن، آن‌ها را آبکش کرده
امروز، همکارم داشت از خانواده همسرش می‌گفت. اینکه تو دوران عقد‌شون مادر شوهرش تصادف می‌کنه و فوت می‌کنه و خانواده داغون می‌شه. اینکه پدر شوهر و مادرشوهرش دختر خاله پسرخاله بودن و بعد فوت ناگهانی زن، مرد دست از زندگی می‌کشه و می‌شینه تو خونه و روزی صد بار به نوه بزرگش که هشت سالشه و از طبقه بالا میاد پایین تا پیش بابابزرگش باشه می‌گه: دیگه وقتشه بمیرم.اینکه به عنوان تازه عروس وقتی همون روز تصادف میره خونه خانواده همسر، با قابلمه مربا توت
 
مربای آلبالو یک مربای خوش طعم و ساده است که شما می‌توانید با استفاده از آن، صبحانه و دسرهای خود را لذیذتر کنید. درست کردن این مربا کار بسیار آسانی است و شما می‌توانید با اضافه کردن کمی شکر به آن، طعم ترش آلبالو را روی نان تست صبحانه و یا دسر میوه‌ای خود لذتبخش‌تر کنید.
مواد لازم
1 کیلوگرم شکر
1 کیلوگرم آلبالو
دستور العمل‌
در ابتدا آلبالوها را زیر شیر آب خوب بشویید. قبل از هر کاری باید هرگونه گرد و خاک و میکروب را از سطح آلبالوها پاک کنید
آموزش درست کردن مربا به خانگی ، با عطر و طعم و رنگ عالی
طرز تهیه مربای به خانگی خوش رنگ و خوش طعم کار بسیار آسانی است و در عرض کمتر از چند ساعت به راحتی قابل درست کردن است.اگر دوست دارید مربای به شما کمی سفت باشد و زیر دندان حس شود به راحتی و با چند ترفند ساده ولی جادویی می توانید این کار را انجام بدهید.
مواد مورد نیاز جهت تهیه مربای به
میوه به – یک کیلوگرم
شکر – یک کیلوگرم
آب لیمو – یک قاشق چایخوری
هل – به مقدار لازم
گلاب – به مقدار لازم

ادامه
 
طرز تهیه مربای بهار نارنجمربای بهار نارنجمربای پرتقال یکی از مربای خوشمزه و بسیار معطر ایرانی است که به عنوان صبحانه یا میان وعده مانند مربا از آن استفاده می شود. مربای نارنج را می توان با خامه صبحانه ، کره یا انواع پنکیک صبحانه سرو کرد.مواد لازم برای مربای بهار نارنجاب؛1 کیلوگرم شکرگل نارنج 1 کیلوگرمآب لیمو ترش؛طرز تهیه مربای بهار نارنجبرای تهیه مربای بهار نارنج ابتدا آب را در یک کاسه بزرگ با کمی لیمو خوراکی مخلوط کنید تا تلخی چشمه تلخ ا
از بهار نارنج عرق تهیه می‌شود که طبیعتی گرم دارد. این عرق اشتهاآوری قوی بوده و برای رفع ضعف اعصاب، غم و افسردگی مفید است؛ همچنین نشاط آور است و در تسکین ناراحتی‌های سینه و تپش قلب نیز موثر است.
مداومت در مصرف بهار نارنج برای رفع بزرگی طحال مفید است و چنانچه به همراه آب کرفس مصرف شود برای استخراج سنگ‌های کلیه و مثانه و خرد کردن آن‌ها بسیار موثر است. مصرف این عرق هنگام بروز ناراحتی به افراد مبتلا به بیماری غش توصیه می‌شود.
 
مواد لازم
250 گر
در طول روز خیلی واژه ها می‌شنویم و بی تامل و تفکر از کنارشان می‌گذریم و فقط گاهی بر زبان جاری شان می‌کنم! ولی یکبار که فرهنگ واژگان مغزتان را زیر و رو کنید ، کلماتی پیدا می‌کنید که برایتان جالب خواهد بود! تا به حال به برنامه ریزی فکر کرده‌اید؟ اصلا چرا برنامه ریزی؟چرا به دنبال آن فعل ریختن می‌آید ؟ چرا جمع نمی‌شود؟ فقط پهن می‌شود؟ چرا؟ اصلا شاید به خاطر همین پهن شدن ها و ریختن هاست که هیچ وقت برنامه هایمان به سرانجام نمی‌رسند و راه به جای
کاش یه الزام قانونی هم بود که اونایی که دعوا میکنن، اگه وسط دعوا چیز میز پرت کردن و شکست و خرد و خاکشیر شد خودشون جمع و جور کن، جارو بکشن و تمیز کاری کنن. نه که قرت بزنن بیرون و اون بدبختی که حتی شاهد صحنه لذتبخش گیس و گیس کشی هم نبوده مجبور بشه جور این‌ها رو بکشه.
ضوابط قانونی ثبت برند مواد غذایی مانند ترشی و مربا  به صورت زیر است: 
اصولاَ ثبت برند ، اختیاری است . با این وجود، در مواردی مصالح اجتماعی و  سلامت مردم ایجاب می کند علائم به ثبت برسند. در این رابطه ، ماده 1 قانون ثبت علائم و اختراعات مقرر می دارد :" داشتن علامت تجاری اختیاری است مگر در مواردی که دولت آن را الزامی قرار دهد".به موجب مصوبه ی سوم اردیبهشت 1328 هیاًت وزیران، ثبت علائم برای هر یک از این موارد اجباری است :1. داروهای اختصاصی ( سپسیالتیه ) م
پرهیز: بادمجان گوجه عدس سیب زمینی گوشت گوساله تندی شوری ترشی تلخی قارچ فلفل دلمه ای 
 
 
قبل حجامت: دوازده ساعت قبلش لبنیات و کرفس خورده نشه(تا دوازده ساعت بعد) تخم مرغ هم اکیدا از ۲۴ ساعت قبل خورده نشه تا دوازده ساعت بعد 
شام بادمجون گوجه است 
ماست موسیر خریدم دارم می خورم 
مامان یه سیب کوچیک آورد گذاشت برام (دستش درد نکنه میگه طب اسلامی گفته برای وسواس خوبه) 
فردا صبحم 
گفتم غروب برم حجامت 
آخه یکشنبه شب که دکتر بودم گفت الان برو حجامت از او
وافل یکی از مشهورترین صبحانه های ملل است. وافل به عنوان دسر نیز سرو می شود اما در اصل صبحانه کامل و خوشمزه ای است که ظاهر بسیار جذابی دارد. وافل در واقع خمیری است که بین دو صفحه مخصوص پخته می شود.وافل را با شکلات نوتلا ، عسل و کره و گاهی با انواع مربا و مارمالاد سرو می کنند و ومعمولا یکی از بخش های صبحانه هتل ها است.
دستگاه وافل ساز دستگاهی است که نوعی کیک با اشکال مختلف که به آن وافل یا ویفر می‌گویند، به وسیله آن تهیه می‌‌شود.
به دلیل محبوبیت ز
مربای آلبالو یکی از محبوب‌ترین مرباهای ایرانی است که طعم و رنگ بی‌نظیری دارد.
باز هم فصل آلبالو و خوش‌مزه‌های آلبالویی شد؛ مربای آلبالو، شربت آلبالو، لواشک آلبالو، آلبالو پلو و آلبالو خشکه. حتی خود آلبالو هم به تنهایی با کمی نمک، یک ترکیب فوق‎العاده است. مربای آلبالو هم از قدیم در سفره‌های ایرانی جای خاص خود را دارد و کمتر کسی پیدا می‌شود که این مربای خوش‌طعم و خوش‌رنگ را دوست نداشته باشد.
مواد لازم: 
آلبالو: یک کیلو
شکر: یک کیلو و نی
مواد لازم : 
تخم مرغ : 4 عدد
هویج یا کلم بروکلی : 200 گرم
نیجر (دان سیاه) یا شاهدانه ریز : دو قاشق مربا خوری برای 4 عدد تخم مرغ
پودر سوخاری : به مقدار لازم
ویتامین مخصوص پرندگان : ویتامین هایی مانند سریا تابرنیل ، برید مکس و …
(ما در تهیه این غذا از پودر سریا تابرنیل استفاده میکنیم ، برای هر 200 گرم غذای تخم مرغی 1 گرم
پروبیوتیک مخصوص پرندگان : طبق بروشور.
افزودنی هایی که به صورت چرخشی استفاده می شوند : 
خرفه : 4 قاشق مربا خوری ( یک بار در هفته)
بادام خام : 4
قبل از اینکه به شما طرز تهیه پای هلو و آناناس را آموزش دهم ابتدا لازم میدانم که اول توضیح دهم پای چیست؟
پای، یک ظرف غذا پخته شده‌است که معمولاً با لایه خمیر شیرینی پوشش داده می‌شود یا به‌طور کامل از مواد شیرینی ساخته می‌شود. در واقع پای، نوعی خوراک پیراشکی مانند است که از دو بخش تشکیل می‌شود: یک بخش آن لایه خمیری است و بخش دیگر موادی است که درون این خمیر قرار می‌گیرد. پای بر اساس لایه خود دسته‌بندی می‌شود.
پای پُر (تک پوسته یا از پایین پوست
 
شیر برنج از غذاهای مقوی و ساده‌ای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کرده‌است. می‌توان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه‌ مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربت‌های خوشمزه‌ای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست می‌کنیم، می‌توانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزه‌تر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه شیر برنج بسیار ساده است  
آلبالوپلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است. این غذا بیشتر در مجالس مهمانی و جشن تهیه می‌شود ولی درست کردن آن از اغلب غذاهای مجلسی ساده‌تر است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه آلبالو پلو را به شما آموزش دهیم.
 
مواد لازم
1 کیلوگرم برنج
2 کیلوگرم آلبالو
2 کیلوگرم شکر
1 عدد مرغ
200 گرم روغن
1 قاشق مرباخوری زعفران ساییده
50 گرم خلال پسته
50 گرم خلال بادام
دستور العمل‌
برنج را خیس کرده و همزمان هسته آلبالو را بگیرید و شکر را روی آلبالو بریزید.
ظر
شیر برنج از غذاهای مقوی و ساده‌ای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کرده‌است. می‌توان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه‌ مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربت‌های خوشمزه‌ای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست می‌کنیم، می‌توانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزه‌تر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه شیر برنج بسیار ساده است 
 
طرز تهیه شیر برنج
شیر برنج از غذاهای مقوی و ساده‌ای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کرده‌است. می‌توان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه‌ مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربت‌های خوشمزه‌ای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست می‌کنیم، می‌توانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزه‌تر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه شیر برن
دستور پخت شیر برنج
شیر برنج از غذاهای مقوی و ساده‌ای است که از گذشته تابحال محبوبیت خود را در میان ما ایرانیان حفظ کرده‌است. می‌توان آن را به عنوان صبحانه، دسر و در ماه‌ مبارک رمضان سر سفره افطاری سرو کرد. در تابستان که مرباها و شربت‌های خوشمزه‌ای از جمله مربای آلبالو،مارمالاد تمشک، انجیر و غیره درست می‌کنیم، می‌توانیم شیر برنج خنکمان را خوشمزه‌تر کنیم. این غذا به خاطر داشتن شیر و برنج منبع غنی از کلسیم و ویتامین B است. طرز تهیه این
شیرینی کره‌ای مربایی از شیرینی‌های خوش‌مزه‌ای است که با کمی حوصله می‌توان آن را در منزل درست کرد.
  
شیرینی کره‌ای طعم خوبی دارد و اکثر  افراد آن را می‌پسندد. حال اگر به این شیرینی مربا هم اضافه شود، یک  شیرینی بی‌نظیر است که با چای یا هر نوشیدنی دیگری حسابی میچسبد. شیرینی کره‌ای مربایی را می‌توانید با هر مربایی که دوست دارید، درست کنید.
مواد لازم:
کرۀ سرد: سه‌چهارم فنجان
شکر: نصف فنجان
آب: 2 قاشق غذاخوری
مربا: 2 قاشق غذاخوری
وانیل: یک و
مربای آلبالو طرز تهیه آن و خاصیت درمانی آلبالو
مربای آلبالو طرز تهیه آن و نکات کلیدی,طرز تهیه مربای آلبالو ,مواد لازم برای مربای آلبالو ,خاصیت آلبالو و مزایای خوردن ,عسل و مربای آلبالو ,فصل آلبالو و طرز پخت مربای این میوه,جدیدترین روش تهیه مربای آلبالو در سال ۹۵
مرباها از اجزای جدا نشدنی سفره های صبحونه و گاها عصرونه هستن. خوبیشون هم در تنوعشونه و اینکه متناسب با میوه های هر فصل میشه مربای همون ها رو تهیه کرد. از خوشمزه ترین و عالی ترین مرباها
"...ترجون من الله ما لا یرجون..."
همین ک بشدت امیدواریم بهت 
غیرممکن میکنه گزاره های منفی رو :)
ــ
میدونی لبریزم از نور
و کاش هیچ قیدی نبود تا بی پروا باشم...
ـــ
برای بعدهای خودم:
به یاد بیار ک چشم هات اگ به اشک نشست 
همون چشم هایی هست که معجزه دیده!
به یاد بیار که لبت اگ به گلایه باز شد
همون دهانیه ک گفت "جزتویی" ندیده،و حتا در غم،
|ـبرایـ ـبعد ـهایـ ـخودمـ ـکهـ ـبهـ ـشکر ـپیشانیـ ـبهـ ـخاکـ ـمیسایمـ |
ــ
یسری چیزا انگار واژه نمیشه،
یسری مفهوم تو ذهن
طرز تهیه مربای انبه
 
 
تهیه مربا یک روش عالی برای گرفتن شیرینی طبیعی و طعم ظریف انبه است. انبه ها را به قطعات ریز خرد کنید و آنها را با مقدار زیادی شکر ، آب لیمو و پکتین بپزید. شما حتی می توانید مربای انبه خود را سفارشی کنید تا با ترکیبات کاملاً بی نظیر طعم و مزه همراه شوید. وقتی مربا به اندازه دلخواه غلیظ شد ، آن را به گلدان های استریل منتقل کنید و از مربا روی نان تست ، وافل یا پنکیک لذت ببرید.
 
مواد لازم :
پایه جامد انبه
6 تا 7 انبه بزرگ
1 فنجان (200
 
به نام خداوند بخشنده مهربان 
✨خدایا به امید تو✨
 
 
چگونه به سلامت خود بیشتر اهمیت دهیم؟! "آروشه" پیشنهاد ما به شماست... در ادامه با ما همراه باشید
 
 
#خوشمزه #لذیذ #مقوی #سلامتی #ارگانیک #طبیعی #غذا #خوراکی #صبحانه #مربا #عسل #سنگسر #پروتئین #طعم #مزه  #شیرینی  #غذای_سالم #سالم #آروشه #اروشه #آرشه #شیر #لبنی #لبنیات #پنیر #کلسیم #انرژی #کودکان #نوجوانان
امروز کوه نرفتم. برخلاف روالی که چند هفته‌ایست پیش گرفته‌ام. وقتی هایدلبرگ بودیم، عصر روز قبل از آن اتفاق، رفتیم یکی از جاهای دیدنی شهر را ببینیم که روی کوه بود. با اتوبوس رفتیم بالا، از پیچ‌های جاده عبور کردیم و بالاتر رفتیم. لای درختان. وقتی پیاده شدیم یک مسیر جنگلی را پیش گرفتیم. راستش نتوانستیم مقصد را پیدا کنیم. همینجوری توی مسیر‌های جنگلی قدم زدیم و غروب را لای درختان تماشا کردیم. بعضی با دوچرخه عبور می‌کردند، بعضی درحال پیاده‌روی
مواد لازم برای تهیه دسر گرمکنودل :
 
آرد :2 فنجانتخم مرغ :یک عددنمک :نیم قاشق چای خوریکره آب شده :25 گرمشکر :2 قاشق غذاخوریمایه خشک :5 گرمشیر :2 تا 3 قاشق غذاخوریمربا :به مقدار لازمسس وانیل :به مقدار کافیدانه کوکنار :مقداریپودر قند :مقداری دسر طرز تهیه دسر گرمکنودل :
 از قبل همه مواد را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای اتاق برسند ،
اول شکر را با شیر و مایه در کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید و روی آن را بپوشانید و برای 5 دقیقه کنار بگذارید. 
در این ف
رزرو صبحانه هتل قصر طلایی
چکیده مطلب:
آیا تا به حال به صبحانه‌ایی مفصل در یکی از هتل‌های لوکس مشهد فکر کرده‌اید؟صبحانه‌ایی کامل و مفصل در فضایی مجلل و با چشم اندازی زیبا، به چه میزان در شروع روزتان تاثیر دارد؟به نظر من صبحانه تاثیر زیادی در شروع یک روز خوب دارد.رزرو صبحانه هتل قصر طلایی
این روزها صرف صبحانه در هتل‌ها و کافه‌ها طرفداران زیادی دارد.منوی رنگارنگ هتل‌ها با توجه به تنوع گسترده‌ای که دارند، نظر هر فردی از اعضای خانواده را به
بهترین میان وعده ها برای افزایش وزن
پودر مغزها + نان و پنیر یا کره و مربا
موز + کره بادام زمینی
خرما و پسته + شیر
موز و عسل + شیر
عسل + میوه‌ها
کنجد + برنج
ذرت و نخودفرنگی + سالاد
تخم‌مرغ آب‌پز + سالاد
پوره سیب‌زمینی + مرغ و ماهی
گردو + ماست و دوغ
کره + سیب‌زمینی تنوری
کیک خانگی + چای
مغزها + بستنی
پنیر پیتزا + غذاهای حاضری
پنیر صبحانه + تخم‌مرغ
#محصولات_نیوشانیک
#بهبود_کیفیت_زندگی
#فهیمه_وظیفه‌دان
@fVAZIFEDAN
بار قبل که آهنگ جدیدی از مرحوم مرتضی پاشایی منتشر شد، یادمه همون روزها مشغول تمیز کردن شیشه ترشیهای یخچال دومیِ مامان بودم. (یخچالی که اختیارش دو سالی دست بابا بود و مرباهایی که میپخت و ترشیهایی که مینداخت رو جا داده توش). مرباهای بابا رو اصلا دوست ندارم. وانیلشو خیلی زیاد میزنه. کلا ترکیبش متناسب نیست. توی بالا پایین کردن شیشه ها، یه شیشه مربای آلبالو پیدا کردم، تاریخ برچسب روش نوشته شده بود: 93/4/2. تاریخ یک سال قبل از فوت مامانه. مثل خر تیتاپ د
عسل ریز هانی پات


قیمت این محصول: 49,000 تومان

عسل ریز هانی پاتمحصولی جدید با طراحی فوق العاده برای نگه داری عسل، مربا و ...خارج کردن عسل با فشار دادن شاسی مخصوصکیفیت بسیار بالا و جنس نشکنمناسب برای عسل، مربا، سس و ...
قیمت : 49000 تومان
ادامه مطلب
تولید مربا با هدف ایجاد تنوع در سفره غذایی خانواده ها و گنجاندن یک غذای جدید در صبحانه افراد بوده است. در حال حاضر هم تنوع در بازار تولید مربا، چنین هدفی را پررنگ تر کرده است. مربای انجیر شاید به اندازه بقیه میوه ها طرفدار نداشته باشد اما این مربا هم همچون بقیه خوش طعم و خوش رنگ است.
طرز تهیه مربای انجیر خانگی
مواد لازم:
انجیر : یک کیلو گرم
شکر : هفتصد گرم
هل : دوازده عدد
آبلیمو : یک قاشق غذاخوری
گلاب : یک قاشق غذاخوری
آب : یک پیمانه
 
ابتدا انجیرها
مطالبی برای تفکر مجدد
غنی کردن روزها مثل کتاب خواندن وقت سپری کردن با دوستان و ...
برای خودت آب پرتقال بگیر مربا بپز و ... اهل زندگی باش
شغل: کار در یک دفتر کوچک معماری کار در دفتری که پروژه شهری انجام میدهد مثل طرح های جامع و اینا و البته یادت باشه که تزت باید پروژه ی سربازیت رو کاور کنه
نسبت ما با دین: من یتوکل علی الله فهو حسبه من یتق الله یجعل له مخرجا و این قبیل مضامین بوس
جمله بابا: کار کردن درس خوندن زحمت کشیدن بیمارستان ساختن!
 
برنج نیم دانه 1 پیمانهآب 2 تا 3 پیمانهگلاب 1 پیمانهشکر 1 پیمانه◀میتوانید شکر نریزید و در انتها شیربرنج را با مربا یا شیره یا عسل سرو کنید◀میزان شکر رو بنا به ذائقه میتونید کمتر کنیدشیر پرچرب 4 پیمانهخامه صبحانه 3 قاشق سوپخوری(به دلخواه)کره 30 گرم(به دلخواه)نمک 1/4قاشق چایخوریمن دستور رو دوبرابر کردم
ادامه مطلب
مربای توت فرنگی را علاوه بر صبحانه می‌توانید با خامه صبحانه، کره یا انواع پنکیک سرو کنید.

مربای توت فرنگی یکی از پر طرفدارترین و خوشمزه‌ترین مربا‌ها است که به عنوان صبحانه یا عصرانه مصرف می‌شود. این مربای خوشمزه به خاطر ظاهر خوبی که دارد، به عنوان نوعی دسر در مهمانی‌ها سرو می‌شود. طرز تهیه مربای توت فرنگی را در مجله دلتا بخوانید.
مواد لازم تهیه مربای توت‌ فرنگی :
توت فرنگی: ۵۰۰ گرم
شکر: ۵۰۰ گرم
جوهر لیمو: یک چهارم قاشق چای‌خوری
وانیل در
طرز تهیهآبگوشت بزباش
ـ مواد لازم:گوشت ماهیچه گوسفندی: ۷۵۰ گرمتره فرنگی: ۲۰۰ گرمجعفری ساطوری شده: ۲۰۰ گرمشنبلیله:  ۱۰۰ گرملوبیا چشم بلبلی: ۱۵۰ گرملیمو عمانی: ۵ عددروغن: ۴ قاشق سوپخوریپیاز: ۱ عددزردچوبه: ۱ قاشق مربا خوریفلفل: قدرینمک: قدریرب گوجه فرنگی: قدری
 

ادامه مطلب
آشنایی با روش پخت مربای گل رز خوش عطر
مربای گل سرخ یکی از معطرترین و خوشمزه ترین انواع مرباهاست که در دنیا نظیر آن پیدا نمی شود.مربای گل سرخ یا مربای گل محمدی با استفاده از برگ گل تازه یا خشک گل محمدی تهیه میشود.
مواد لازم برای مربای گل
گل (محمدی، رز) : 100 گرم
شکر :200 گرم
آب لیمو :1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه این مربای خوش عطر و خوش طعم
ادامه مطلب
طرز تهیه آبگوشت بزباش
ـ مواد لازم:گوشت ماهیچه گوسفندی: ۷۵۰ گرمتره فرنگی: ۲۰۰ گرمجعفری ساطوری شده: ۲۰۰ گرمشنبلیله:  ۱۰۰ گرملوبیا چشم بلبلی: ۱۵۰ گرملیمو عمانی: ۵ عددروغن: ۴ قاشق سوپخوریپیاز: ۱ عددزردچوبه: ۱ قاشق مربا خوریفلفل: قدرینمک: قدریرب گوجه فرنگی: قدری
 

ادامه مطلب
آشنایی با روش پخت مربای گل رز خوش عطر
مربای گل سرخ یکی از معطرترین و خوشمزه ترین انواع مرباهاست که در دنیا نظیر آن پیدا نمی شود.مربای گل سرخ یا مربای گل محمدی با استفاده از برگ گل تازه یا خشک گل محمدی تهیه میشود.
مواد لازم برای مربای گل
گل (محمدی، رز) : 100 گرم
شکر :200 گرم
آب لیمو :1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه این مربای خوش عطر و خوش طعم
ادامه مطلب
طرز تهیه نان باگت تازه و خوشمزه
 از آنجا که نان باگت از آرد بیخته شده (بدون سبوس) پخته می‌شود، سفید و خوش‌طعم است. از باگت‌های کوتاه‌تر برای تهیه انواع ساندویچ استفاده می‌کنند. همچنین می‌توان این نان را برش زده و همراه با پنیر یا مواد دیگر مصرف نمود. نوعی صبحانه سنتی در کشور فرانسه، از نان‌های باگت برش زده تهیه می‌شود که روی نان را با مربا پوشانده‌اند و در کاسه محتوی قهوه یا شکلات داغ قرار می‌دهند تا قبل مصرف کاملاً نرم شود. 

ادامه مطل
بالاخره تموم شد. زمانش انگار از پاک کردن ده کیلو آلبالو واسه مربا بیشتر طول کشید :دی. یعنی مخم داره میترکه اصلا در خودم نمیبینم دوباره بخونم اصلا هرچی شد (الکی) برم حموم بعدش بخوابم تا ساعت چهارو پنج بعد بیدار بشمو مرور کنم. شایدم نخوابم اسنرس دارم نمیدونم نه میخوابم که صبح زود بیدار بشم اینجوری بهتره. مخم نمیکشه به چیز دیگه فکر کنم از خود صبح سرم تو زبان بود. تو عمرم اینقدر زبان نخونده بودم فکر کنم. خلاصه که همین. دنیا هنوز قشنگیاشو داره. من بر
خورش کرفس یکی از غذاهای مهم و خوش طعم ایرانی می باشد که این خورشت در عین مقوی بودن به خاطر کرفس و گوشت بسیارخوشمزه نیز می باشد
مواد لازم خورشت کرفس خوشمزه و دلچسپ
گوشت خورشتی :400 گرم
ساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگ
پیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگ
نعناع و جعفری :400 گرم
آبغوره :نصف لیوان
زرد چوبه :1 قاشق مربا خوری
نمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواه
آب  :2 لیتر
 
ادامه مطلب
آیا پخت مربا با عسل کار درستی می‌باشد؟
مربای به با عسل نوعی مربای رژیمی است که در آن عطر و طعم به پخته با
دارچین، هل و گلاب عجین شده است. طرز تهیه مربای به با عسل نکاتی دارد که
آگاهی از این نکات در ایجاد طعم دلپذیر و رنگ زیبای بسیار تاثیرگذار است.
 مربای
به را بهتر است با به زرد و رسیده درست کرد، زیرا عطر قوی‌تری دارد؛ به
سبز پرآب است و برای خورش مناسب‌تر است. مربای به با عسل یک نوع مربای
رژیمی و مناسب افرادی است که نمی‌توانند از شکر استفاد
شیوه اصلاح کردن رایحه
بهترین عطر زنانه
مواد مایحتاج :
الکل
روغن اسانس، روغن رایحه، روغن دم کرده یا این که مزه دهنده های غذایی مثل وانیل (توضیحات طولانی تر را درپی بخوانید)
آب مقطر یا این که آب معدنی
گلیسیرین
لازم وجود ندارد تمامی روغن هایی که در صدر اسم بردیم را داشته باشید.
اما هرچه مواد ناپخته تنوع بیشتری داشته باشند، دست تان در ایجاد بو بازتر میباشد.
این روغن ها را میتوانید از عطاری ها بخرید.
میان روغن هایی که اسم بردیم، روغن اسانس از تمامی
قبل دستور بگم که من میزان شکر و آب و میوه رو برابر میریزم بجز مرباهایی که با میوه های ترش مزه درست میشه که دراونصورت میزان شکر بیشتره.مثلا معیارتون هر چیزی که بود (کاسه، سطل، پارچ ...) با همون میوه و شکر و آب رو به میزان مساوی استفاده کنید.کدوی من سفید بود و گوشت این کدو رو ما استفاده نمیکنیم فقط تخمه ش استفاده میشه.از گوشتش فقط برای مربا استفاده میکنیم.با کدو تنبل نارنجی و زرد هم میتونید درستش کنید هیچ فرقی نمیکنه.
ادامه مطلب
بسم الله الرحمن الرحیم
 
حسین شریعتمداری در کیهان نوشت:
ده سال قبل این خاطره را به مناسبتی در یکی از یادداشت‌های کیهان آورده بودیم و امروز هم وصف‌الحال می‌دانیم؛
«سرکار مرادی» را تقریباً همه زندانیان سیاسی رژیم شاه می‌شناسند و یا، با نام او که در همه بندها پیچیده بود، آشنا هستند. سرکار مرادی، گروهبان پلیس بود و هیکلی بسیار تنومند و غول‌آسا داشت. در اذیت و آزار بر و بچه‌های زندانی و بهانه‌جویی و گزک‌گیری از آنها اگرچه دست کمی از بقیه هم
مربای هویج، بسیار ساده است و در همۀ فصل‌ها می‌توان آن را تهیه کرد.

مربای هویج یکی از انواع مرباهای خوش‌مزه و پر‌مصرف در کشورمان است که مانند سایر مرباها در وعدۀ صبحانه یا عصرانه صرف می‌شود. مربای هویج را می‌توانید به همراه خامه، کره یا انواع پنکیک‌ها سرو کنید.
مقدار مواد زیر برای یک شیشۀ متوسط در نظر گرفته شده است.



مواد لازم
آب: ۲ لیوان
شکر: ۵۰۰ گرم
هویج: ۵۰۰ گرم
هل و زعفران مقدار کم
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
آب‌لیمو: یک قاشق غذاخوری
طرز
 
مربای انجیر را متفاوت تر تهیه کنیدجذابیت ویژه ای که مربای انجیر دارد این هست که در زمان پخت، انجیرها از شهد مربا پر میشوند و طعم فوق العاده ای به انجیر میدهد.
مواد لازم برای تهیه ی مربای انجیرانجیر سبز:1 کیلوشکر :280 گرمهل :  دو عددچوب دارچین :1 عدد( به اندازه یک انگشت)آب جوشیده :  یک سوم پیمانهعصاره وانیل :1/8 قاشق چایخوریآبلیمو:1 قاشق غذا خوریزعفران دم کرده :1/4 قاشق غذا خوری 
ادامه مطلب
نارنگی از خانواده مرکبات و یکی از پرطرفدارترین اعضای این خانواده است که اولین بار در جنوب شرقی آسیا تولید شده است. این میوه، کوچک‌تر از پرتقال است و پوست آن به راحتی با دست کنده می‌شود. شاید همین خاصیت از بیشمار خواص نارنگی، دلیل علاقه زیاد مردم به این میوه باشد. طعم آن مانند پرتقال ترش و اسیدی است و خوردن این میوه، آرامش خوبی به افراد می‌دهد. نارنگی می‌تواند در وعده‌های غذایی به‌ صورت سالاد، دسر و مربا و همچنین در بعضی غذاهای اصلی به کار
مربای انجیر را متفاوت تر تهیه کنید
جذابیت ویژه ای که مربای انجیر دارد این هست که در زمان پخت، انجیرها از شهد مربا پر میشوند و طعم فوق العاده ای به انجیر میدهد.
 
 
مواد لازم برای تهیه ی مربای انجیر
انجیر سبز:1 کیلو
شکر :280 گرم
هل :  دو عدد
چوب دارچین :1 عدد( به اندازه یک انگشت)
آب جوشیده :  یک سوم پیمانه
عصاره وانیل :1/8 قاشق چایخوری
آبلیمو:1 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده :1/4 قاشق غذا خوری

ادامه مطلب
هوالرئوف الرحیم
امروز سالگرد شمسی بله برونمون بود. قمریش میشه عید فطر.
صبح زود پاشده بود رفته بود برام گل و کادو خریده بود.
کلی کیف کردم.
 
بعد هم کلی خرید تره باری کرد و بیشتر سخت هاش رو خودش انجام داد ولی باز کلی کار برای من تراشید. اونم تو روزی که اصلا حوصله نداشتم.
مربا آلبالو پختم. لوبیا سرخ کردم و آش دوغ پختم و یه عالمه بشور و بردار میوه و وسایل.
 
 
 
 
 
شیر برنج
200 گرم برنج به میزان دلخواه شکر یا مربا نصف پیمانه گلاب 2 لیتر شیر 150 گرم خامه طرز تهیه : برنج را به دقت تمیز می کنیم و خوب می شوییم . بهتر است برنج را با مقداری آب از دو ساعت قبل خیس کنیم تا زودتر بپزد. بعد آب ...


ادامه مطلب
خورش کرفس
خورش کرفس یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان غذایی بسیار خوشمزه و عامه پسند در میهمانیها مورد استفاده قرار میگیرد
مواد اولیه
برای 3 نفر
آبغوره یک و نیم پیمانه (از گرد غوره هم میتوانید به میزان لازم استفاده کنید)
نعناع 50 گرم
فلفل به مقدار لازم
جعفری 150 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق مربا خوری
نمک به مقدار لازم
لیمو عمانی 3عدد
گوشت 250 گرم (گوسفندی)
زردچوبه به مقدار لازم
کرفس 250 گرم
پیازپیاز 1عدد یزرگ
زعفران 3 قاشق غذا خ
مربای کیوی فقط یک مربا نیست و مصارف گوناگون دارد.
مربای کیوی یکی از مرباهایی است که چندین کاربرد دارد. از این مربا علاوه بر صبحانه، برای تزیین کیک و دسر و یک اردو در مهمانی‌ها و مجالس استفاده می‌شود. این مربا طعم ملس و خوبی دارد و در تمام فصل‌های سال می‌توان آن را درست کرد.
مواد لازم تهیه مربای کیوی :
کیوی: نیم کیلو
شکر: نیم کیلو
وانیل در صورت تمایل

طرز تهیه مربای کیوی :
کیوی‌ها را خوب بشویید و پوست آن‌ها را بگیرید. بهتر است از کیوی‌های سفت ا
طرز تهیه نان باگت تازه و خوشمزه
 از آنجا که نان باگت از آرد بیخته شده (بدون سبوس) پخته می‌شود، سفید و خوش‌طعم است. از باگت‌های کوتاه‌تر برای تهیه انواع ساندویچ استفاده می‌کنند. همچنین می‌توان این نان را برش زده و همراه با پنیر یا مواد دیگر مصرف نمود. نوعی صبحانه سنتی در کشور فرانسه، از نان‌های باگت برش زده تهیه می‌شود که روی نان را با مربا پوشانده‌اند و در کاسه محتوی قهوه یا شکلات داغ قرار می‌دهند تا قبل مصرف کاملاً نرم شود. 
 
ادامه مط
پنکیک یک نوع کیک ساده و فوری است که محبوبیت بسیار زیادی در کل دنیا دارد به طوری که در سراسر دنیا می توانید آنرا بیابید. این کیک خوشمزه را می توانید خیلی سریع برای وعده های صبحانه یا عصرانه تهیه کنید و به همراه انواع مربا سرو کنید.
 
با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید ۸ عدد پنکیک تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتریپن کیک تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش شیرینی پزی و طر
مربای انجیر را متفاوت تر تهیه کنید
جذابیت ویژه ای که مربای انجیر دارد این هست که در زمان پخت، انجیرها از شهد مربا پر میشوند و طعم فوق العاده ای به انجیر میدهد.
 
 
مواد لازم برای تهیه ی مربای انجیر
انجیر سبز:1 کیلو
شکر :280 گرم
هل :  دو عدد
چوب دارچین :1 عدد( به اندازه یک انگشت)
آب جوشیده :  یک سوم پیمانه
عصاره وانیل :1/8 قاشق چایخوری
آبلیمو:1 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده :1/4 قاشق غذا خوری

ادامه مطلب
سال گذشته، پیرزن غرغرویی بودم که پسرش به بهانه ی ازدواج ترکش کرده بود و هربار که به پسرش زنگ میزد میگفت :"به اون دختره بگو کم پول خرج کنه!" و گوشی را میگذاشت. یک عالم بافتنی های نصفه داشت و توی دفترچه تلفنش، دستور مربا و کیک برای روزهای خوشی، خاک میخورد.
حالا اما، پیرمردی هستم که به تازگی خودش را بازخرید کرده. کاسکوی کوچکی را در ایوان نگه میدارد و خبرها و تلویزیون را به دنبال راهکاری برای بهبود حافظه دنبال میکند. گاهی کاپشن ورزشی کرم رنگی میپوش
طرز تهیه انواع غذا با کدو سبز و آشنایی با خواص آن را در بخش انواع غذاهای گیاهی و غذای گیاهخواران در سایت آشپزی ها مشاهده کنید.
کوکوی کدو سبز و هویج
مواد مورد نیاز کوکوی کدو سبز :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری

کدو سبز متوسط
۶ عدد
۱۰۰ گرم / ۱۷ کالری

تخم مرغ
۴ عدد
۱۰۰ گرم / ۱۴۷ کالری

زعفران حل شده
یک قاشق غذاخوری
۱۰۰ گرم / ۳۱۰ کالری

آرد
یک قاشق مربا خوری
۱۰۰ گرم / ۳۶۰ کالری

شیر
دو قاشق غذاخوری
۱۰۰ گرم / ۱۱۰ کالری

نمک و فلفل
به مقدار کافی
۱۰۰
قهوه ترک با شیر
 
 
 
 
شیر قهوه ترک:
روشی که معمولا با نام شیر قهوه شهرت دارد کمی متفاوت است و اشاره دارد به تهیه قهوه ترک با شیر! اما چگونه؟ چندان پیچیده نیست کافی است به جای استفاده از آب در تهیه قهوه ترک از شیر استفاده نمایید.
 
موارد مورد نیاز برای تهیه قهوه ترک با شیر:
یک قاشق مربا خوری پودر قهوه برای هر نفر (البته به مزاج شما نیز بستگی دارد)کمی بیشتر از یک فنجان شیر سرد برای هر نفرقهوه جوش یا ایبریک اگر ندارید شیرجوشحرارت

طرز تهیه شیر قهوه
قهوه ترک با شیر
 
 
 
 
شیر قهوه ترک:
روشی که معمولا با نام شیر قهوه شهرت دارد کمی متفاوت است و اشاره دارد به تهیه قهوه ترک با شیر! اما چگونه؟ چندان پیچیده نیست کافی است به جای استفاده از آب در تهیه قهوه ترک از شیر استفاده نمایید.
 
موارد مورد نیاز برای تهیه قهوه ترک با شیر:
یک قاشق مربا خوری پودر قهوه برای هر نفر (البته به مزاج شما نیز بستگی دارد)کمی بیشتر از یک فنجان شیر سرد برای هر نفرقهوه جوش یا ایبریک اگر ندارید شیرجوشحرارت

طرز تهیه شیر قهوه
خورش کرفس یکی از غذاهای مهم و خوش طعم ایرانی می باشد که این خورشت در عین مقوی بودن به خاطر کرفس و گوشت بسیارخوشمزه نیز می باشد
مواد لازم خورشت کرفس خوشمزه و دلچسپ
گوشت خورشتی :400 گرم
ساقه کرفس خرد شده :1 عددبزرگ
پیاز نگینی خرد شده :1 عدد بزرگ
نعناع و جعفری :400 گرم
آبغوره :نصف لیوان
زرد چوبه :1 قاشق مربا خوری
نمک ، فلفل قرمز :به میزان دلخواه
آب  :2 لیتر

ادامه مطلب
دستور پخت مربای  گلابی خوشمزه و دلپذیر
گلابی یکی از میوه های بسیار خوشمزه است که سرشار از ویتامین های C, E, کلسیم, منیزیم و آهن است.اگر تا حالا به حال از این میوه خوشمزه مربا درست نکرده اید, توصیه میکنم حتما یکبار امتحان کنید.
مواد لازم  مربای گلابی :
شکر : 1 کیلو
گلابی تازه: 1 کیلو
آب:   به مقدار لازم
 
 
ادامه مطلب
فروش ویژه هسته گیر آلبالو مدل Helferhoff




هسته گیر آلبالو مدل Helferhoff، قابل استفاده برای مصارف خانگی، مربا، کمپوت، ترشی، کیک و ... هسته گیری سریع بدون دخالت دست و کاملا بهداشتی. مناسب برای آلبالو، گیلاس، خرما، زیتون و ...
هسته گیر آلبالو مدل Helferhoff نوعی ابزار کاربردی در آشپزخانه است که به کمک بانوان آمده است تا بوسیله آن بتوانند به طور کاملا حرفه ای و در کوتاه ترین زمان ممکن آلبالو، گیلاس، زیتون، خرما و سایر میوه های مشابه را از هسته جدا کنند و

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

موسسه خیریه سگال

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خبرگزاری"صحنه" پانزدهـــم فروردین مجال تفکر قنوت پاورپوینت دین و زندگی واقعیت های دنیای شرط بندی رضا بهزادی کتابمون کنکور تضمینی قهوه گانودرما